Har du koll på våra märkningar?

Alla våra skönhetsprodukter är märkta enligt vegan society och certifierade av Ecocert in enlighet med COSMOS standard. Vi har också serier som är märkta med Allergy Certified och med Fair Trade-märkning. Vi vet hur svårt det kan vara att navigera sig i uppsjön av alla märkningar och certifikat.

Är du nyfiken på vad de olika märkningarna står för eller vill lära dig mer? Nedan har vi samlat de olika märkningarna som vi använder och som vi tycker är viktiga att känna till. Klicka på respektive märkning för att läsa mer.

800x800_Urtekram_KategoriOurStory.jpg

cosmos_new.png

Cosmos Organic delar upp typen av ingredienser som används i kosmetiska produkter i fem kategorier och specificerar kraven som varje kategori måste uppfylla för att erhålla dess märkning.

allergy_new.png

AllergyCertified är ett internationellt allergimärke som certifierar kosmetiska produkter. Kriterierna är utarbetade av toxikologer som kontrollerar alla ingredienser och koncentrationer i en produkt och säkerställer att det är så milt och skonsamt för huden som möjligt.

vegan_400x400.png


Vegan Society garanterar att produkten och tillverkningsprocessen är fri från animaliska produkter, biprodukter och derivat, men också att produkten inte har testats på djur och att den inte innehåller genetiskt modifierade organismer (GMO).