Din skönhetsritual

Your time to shine!

Skönhetsritualer, lyxiga stunder för kropp och själ inkluderar alltid vårdande och närande hudvårds-ingredienser och var historiskt bara något de rika ägnade sig åt.  Cleopatra sägs till exempel ha badat i lyxiga mjölkbad med åsnemjölk och för att bevara sin skönhet ha sovit i en ansiktsmask av rent guld. Historien om Catherine den stora är att hon blandade eteriska oljor med ren is och smörjde huden med.

Skönhetsvård ger oss stunder av lyx, egentid och spelar idag en stor roll I många människors liv. Skönhetsritualer vi gör när vi rengör och återfukar huden har funnits länge och vi fortsätter att jaga nya effektiva, aktiva specialingredienser och hudvårdsinnovationer för att skämma bort oss själva, stressa av och för att motverka hudens åldrande.

Dagens skönhetsritualer är viktiga I det så ofta stressiga vardagslivet oavsett hur många steg ritualen innehåller. Det är viktiga stunder där vi en stund får skämma bort oss själva och som har många positiva effekter på både kropp och själ. Att ägna sig åt skönhetsritualer ger dig en hälsosam, vacker och välmående hud!

UK_webb_beautyroutine_800x800_4.jpg

5 steg för nytt glow

Urtekram Nordic Beauty har de perfekta produkterna för din skönhetsritual och motverkar torr hud och ser till så den håller sig väl återfuktad. Våra Dare to Dream och Blown Away body butters och body washes är perfekta för detta ändamål och gör det lätt för dig att skapa dina egna skönhetsritualer med dina favoritprodukter. Skönhetsritualer är för alla nuförtiden!

Skapa din egen lyxiga skönhetsritual:

  1. Gör plats för egentid i din kalender
  2. Tänd ljus och sätt på passande musik i ditt badrum
  3. Välj omsorgsfullt ut rengörande och återfuktande skönhetsprodukter med en doft givet vad du behöver idag att slappna av, få energi eller bli hoppfull
  4. Använd doftsinnet, känn in atmosfären och var där i nuet
  5. Ta dig tid att exfoliera, skölja och återfukta din kropp och kom ut med ny energi och nytt glow

 

UK_webb_beautyroutine_800x800_1.jpg

Hitta de produkter i vårt sortiment som passar bäst för din lyxiga skönhetsritual

Body washes & Body Scrubs

Våra rengörande, återfuktande och mjukgörande body washes och body scrubs  finns i många härliga dofter; upprfräschande, energigivande, avslappnande, blommiga beroende på vilket humör du är på. Med återfuktande och vårdande ingredienser såsom aloe vera och naturliga oljor för den ultimata skönhetsupplevelsen!

Body butters

Skapa vardagslyx och prova våra kroppskrämer med härligt rika och fylliga formuleringar och vårdande ingredienser såsom vitamin E, närande sheasmör, makadamianötolja och kakaosmör. Våra body butters finns i två av våra mest populära dofter Soft Wild Rose och Wild Lemongrass och gör din hud mjuk, smidig, sammetslen och vacker.

Body Lotions

Våra body lotions finns I en rad olika dofter; uppfräschande, energigivande, avslappnande och blommiga. Alla innehåller dessutom vårdande ingredienser som mjukgörande naturliga oljor, återfuktande aloe vera och närande sheasmör. Hjälp huden att återfå sin balans efter dushen och badet. Ger en sammetslen känsla som varar länge.

Webb_content_beautyroutine_800x800_3.png