Din dagliga hudvårdsrutin

Din hud utsätts dagligen för många yttre faktorer såsom luftföroreningar, bakterier och makeup. För att bibehålla en hälsosam, mjuk och vacker hud behöver man regelbundet rengöra huden med en rengöringsprodukt anpassad för ansiktet.

En rengjord hud gör dina återfuktande hudvårdsprodukter mer effektiva. Undvik användning av fast tvål på ansiktets känsliga hud då den har för högt pH-värde och stör därför den skyddande syrabarriären.

För att undvika torr och stram hud efter rengöring, samt förbereda och skydda huden för daglig exponering, är det viktigt att återfukta med en ansiktskräm. Huden behöver återfuktning och näring för att hålla sig balanserad, frisk och vacker. Välj alltid rengöringsprodukter och återfuktare som passar din hudtyp. De vanligaste hudtyperna är: normal till blandad hud, normal till torr hud, normal till fet hud, så om du har finnar, se till att du har rätt produkter för att ta hand om det.

Urtekram_beauty_face_wash.jpg

Enkel hudvård i 4 steg

  1. Tvätta ansiktet två gånger om dagen, varken mer eller mindre.
  2. Använd en rengöringsprodukt för ansiktet med vårdande ingredienser såsom återfuktande och lugnande aloe vera eller närande sheasmör.
  3. Applicera en ansiktskräm efter rengöring med aktiva ingredienser såsom hyaluronsyra som motverkar torr hy och hjälper till att reducera fina linjer och rynkor, och kokosolja som återfuktar och ger lyster.
  4. Välj en ansiktskräm som passar din hudtyp.

Urtekram_face_cream.jpg

Hitta rätt produkt

Hitta de hudvårdsprodukter som passar din hud bäst bland våra serier av ansiktsvård.

Refreshing Cleansing Gel = För normal till blandad hud, med endast socker och aminosyrabaserade ytaktiva ämnen (glukosider och glutamater), för att effektivt avlägsna orenheter och make-up. Rengörande, men ändå vårdande med återfuktande aloe vera.

Moisturizing Day Cream = För normal till blandad hud. Ger återfuktning och ökar elasticiteten. Med aloe vera, jojobaolja, mandelolja och hyaluronsyra.

Gentle Cleansing Gel = För normal till torr hud. Tar effektivt bort orenheter och makeup. Med återfuktande sheasmör och andra vårdande ingredienser.

Nourishing Day Cream = För normal till torr hud. Naturligt närande, vårdande och återfuktande. Ger din hud en mjuk smidig känsla. Med kokosolja, sheasmör, havreolja och hyaluronsyra.

Urtekram_face_products.jpg