Din dagliga hudvårdsrutin

Din hud utsätts dagligen för många yttre faktorer såsom luftföroreningar, bakterier och makeup. För att bibehålla en hälsosam, mjuk och vacker hud behöver man regelbundet rengöra huden med en rengöringsprodukt anpassad för ansiktet.

En rengjord hud gör dina återfuktande hudvårdsprodukter mer effektiva. Undvik användning av fast tvål på ansiktets känsliga hud då den har för högt pH-värde och stör därför den skyddande syrabarriären.

För att undvika torr och stram hud efter rengöring, samt förbereda och skydda huden för daglig exponering, är det viktigt att återfukta med en ansiktskräm. Huden behöver återfuktning och näring för att hålla sig balanserad, frisk och vacker. Välj alltid rengöringsprodukter och återfuktare som passar din hudtyp. De vanligaste hudtyperna är: normal till blandad hud, normal till torr hud, normal till fet hud, så om du har finnar, se till att du har rätt produkter för att ta hand om det.

Urtekram_beauty_face_wash.jpg

Enkel hudvårdsrutin

  1. Tvätta ansiktet två gånger om dagen, varken mer eller mindre. 

  2. Använd en rengöringsprodukt för ansiktet med vårdande ingredienser såsom återfuktande och lugnande aloe vera eller närande sheasmör.

  3. Applicera ett serum för att boosta återfuktning och lyster. Serumet gör också de aktiva ingredienserna i din dag-eller nattkräm mer effektiva.

  4. Behandla den känsliga och tunnare huden under ögonen med en passande ögonkräm. Den hjälper till att få bort oönskade påsar och mörka ringar under ögonen.

  5. Välj en ansiktskräm som passar din hudtyp.

  6. Applicera en ansiktskräm med aktiva ingredienser såsom hyaluronsyra som motverkar torr hy och hjälper till att reducera fina linjer och rynkor, och kokosolja som återfuktar och ger lyster.

  7. Glöm inte att din ansiktskräm ska representeras av en skyddande dagkräm på dagen och en extra närande nattkräm på natten.

Urtekram_face_cream.jpg

Hitta rätt produkt

Hitta de hudvårdsprodukter som passar din hud bäst bland våra serier av ansiktsvård.

 

Ageless Eye Cream 

För alla hudtyper. Med nyponrosolja och tusensköna-extract som hjälper motverka ålderstecken, fina linjer, mörka ringar och påsar under ögonen. 

 

Ageless Serum 

För alla hudtyper. Återfuktar och förstärker din huds lyster. C-vitamin och nyponrosolja hjälper till att motverka tecken på för tidigt åldrande, fina linjer, rynkor samt boostar hudens glow. 

 

Ageless Day Cream 

För alla hudtyper. Med antioxidanter och C-vitamin som skyddar mot de första ålderstecknen. Med nyponrosolja och extrakt från vit ingefärsliljerot som hjälper att skydda huden mot de första ålderstecknen och yttre påfrestningar. Hyaluronsyra hjälper huden att behålla sin elasticitet.

 

Ageless Night Cream 

För alla hudtyper. Med antioxidanter och C-vitamin som skyddar mot de första ålderstecknen. Naturlig, återfuktande och närande med nyponrosolja och asiatiska örtextrakt som hjälper till att skydda huden mot fria radikaler och yttre påfrestningar.

 

Refreshing Cleansing Gel

För normal till blandad hud, med endast socker och aminosyrabaserade ytaktiva ämnen (glukosider och glutamater), för att effektivt avlägsna orenheter och make-up. Rengörande, men ändå vårdande med återfuktande aloe vera.

 

Refreshing Micellar Water 

För normal till kombinerad hud. En effektiv och mild rengöringsprodukt som tar bort orenheter och makeup i ett enda svep. Med apelsinolja och sockerrörsextrakt.

 

Moisturizing Day Cream

För normal till blandad hud. Ger återfuktning och ökar elasticiteten. Med aloe vera, jojobaolja, mandelolja och hyaluronsyra.

 

Moisturizing Night Cream 

För normal till kombinationshud. Naturligt återfuktande och uppfräschande. Med aloe vera, mandelolja och jojobaolja som hjälper huden återhämta sig och behålla fukt och elasticitet.

 

Moisturizing Eye Gel 

För normal till kombinerad hud. Innehåller vårdande alpha-bisabolol och extrakt från tusensköna som motverkar mörka ringar under ögonen. Hjälper huden att motverka påsar under ögonen och fina linjer.

 

Gentle Cleansing Gel

För normal till torr hud. Tar effektivt bort orenheter och makeup. Med återfuktande sheasmör och andra vårdande ingredienser.

 

Gentle Cleansing Milk 

För normal till torr hud. Avlägsnar försiktigt men effektivt orenheter och makeup och lämnar huden ren, fräsch och återfuktad. En vårdande formulering med mjukgörande ingredienser såsom mandel- kokos- och jojobaolja. 

 

Nourishing Day Cream 

För normal till torr hud. Naturligt närande, vårdande och återfuktande. Ger din hud en mjuk smidig känsla. Med kokosolja, sheasmör, havreolja och hyaluronsyra.

 

Nourishing Night Cream 

För normal till torr hud. En naturligt vårdande och fuktgivande med närande kokosolja, veteolja och sheasmör samt antioxidanten Q10.

 

Nourishing Eye Cream 

För normal till torr hud. Med extrakt från tusensköna som motverkar mörka ringar under ögonen och vårdande mandelolja. Hjälper huden att motverka påsar under ögonen och fina linjer.

 

Sensitive Cleansing Foam 

För känslig hud. Rengöringsskum för känslig hud som tar bort orenheter och make-up utan att irritera eller torka ut huden. 

 

Sensitive Eye Cream

Ögonkräm för känslig hud. Utan parfym och med vårdande mandelolja. Återfuktande och närande.

 

2-in-1 Day & Night Cream 

För känslig hud. Med återfuktande aloe vera, mjukgörande kokosolja och hyaluronsyra som hjälper till att bevara hudens elasticitet och att reducera fina linjer.

Vårt sortiment av ansiktsvård